Verhoeven Fotografie Stolwijk

Bruidsfotografie

Uitgangspunten voor een bruidsreportage zijn sfeer en gezelligheid. Niet alleen de hoogtepunten van dag, maar tevens de vele mooie kleine details worden op bijzondere wijze vastgelegd in een schitterend en waardevol eindresultaat. Pure fotografie zonder al te veel toeters en bellen, waarbij ik steeds opnieuw streef naar een origineel en verrassend resultaat.

Het gekozen fotomateriaal wordt tot een fraai en smaakvol geheel gebundeld. U kunt uw foto's zorgvuldig laten inplakken in een stijlvol reportagealbum. Een andere optie is een digitaal album, waarbij elke bladzijde apart wordt ontworpen. De digitaal opgemaakte albums worden, evenals voor het traditionele album, afgedrukt op kwalitatief hoogwaardig fotopapier. Beide varianten zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen. Om achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan, werk ik met een aantal huwelijkspakketten tegen vaste prijzen.

Bruidsfotografie Bruidsfotografie Bruidsfotografie Bruidsfotografie Bruidsfotografie Bruidsfotografie Bruidsfotografie Bruidsfotografie Bruidsfotografie Bruidsfotografie Bruidsfotografie Bruidsfotografie Bruidsfotografie Bruidsfotografie Bruidsfotografie Bruidsfotografie Bruidsfotografie Bruidsfotografie Bruidsfotografie Bruidsfotografie Bruidsfotografie Bruidsfotografie Bruidsfotografie Bruidsfotografie Bruidsfotografie Bruidsfotografie Bruidsfotografie Bruidsfotografie Bruidsfotografie Bruidsfotografie Bruidsfotografie Bruidsfotografie

Een opdracht begint altijd met een gesprek waarin alle persoonlijke wensen worden besproken. Tijdens de kennismaking probeer ik me zoveel mogelijk een beeld te vormen van het bruidspaar voor wie ik een onvergetelijke herinnering ga maken. In een tweede gesprek, meestal vier weken voor de bruiloft, worden de gemaakte afspraken nog een keer besproken en de laatste puntjes op de i gezet. Dit alles om wederzijds vertrouwen op te bouwen, waardoor elke reportage een persoonlijk tintje krijgt.

Meer informatie? >