Verhoeven Fotografie Stolwijk

Portretfotografie

Kinder- en babyfotografie is een kwestie van geduld en vertrouwen. De ervaring met kinderen die ik gedurende mijn 25-jarige loopbaan als zweminstructrice heb opgedaan, komt me daarbij goed van pas. Voor kinderportretten neem ik altijd ruim de tijd.

Voor portretten van volwassenen geldt eigenlijk hetzelfde. Foto's gemaakt in een ontspannen en vertrouwde sfeer leveren nu eenmaal het beste resultaat. Net als bij het familieportret geldt ook hier dat kledingkeuze een belangrijk aandachtspunt is. Kleurrijke kleding levert een ander fotoresultaat dan op kleur afgestemde kleding. Denk bijvoorbeeld aan helemaal wit of juist zwart. Ook accessoires maken het verschil. Maar wat bovenal belangrijk is, blijf altijd jezelf.

Kinder- en portretfoto's kunnen worden gemaakt in onze fotostudio in Stolwijk, op locatie of in uw eigen vertrouwde omgeving. Heeft u andere ideeën, wensen of vragen, laat het mij weten.

Meer informatie? >
Portretfotografie Portretfotografie Portretfotografie Portretfotografie Portretfotografie Portretfotografie Portretfotografie Portretfotografie Portretfotografie Portretfotografie Portretfotografie Portretfotografie Portretfotografie Portretfotografie Portretfotografie Portretfotografie Portretfotografie Portretfotografie Portretfotografie

Tip

Laat de kinderen hun eigen speeltje meenemen en vergeet bij de allerkleinsten de knuffel niet. Er worden dan een paar fotoƕs met knuffel gemaakt, en wanneer ze een beetje gewend zijn zonder. Is voetballen hun grote hobby? Breng dan bijvoorbeeld een voetbal mee. Zo kan uw kind in een vertrouwde sfeer op de foto worden gezet.

Kledingtip

Vaak twijfelen mensen over hun kleding. Kleurrijke kleding oogt vrolijk, maar kleding in dezelfde tint geeft meer rust, waardoor er meer aandacht uitgaat naar het gezicht.